اگر آموزش حرکات اسکیت را به صورت اصولی دنبال کنید می توانید امیدوار باشید که در آینده وارد رشته تخصصی مناسب شوید و بتوانید علاقه مندی خود را در شاخه مورد نظر دنبال کنید.
رشته اسکیت از این حیث دارای شاخه های متفاوتی می باشد و شما انتخاب های وسیعی خواهید داشت. برای مثال رشته اسکیت نمایشی، رشته اسکیت سرعت، رشته اسکیت فری استایل، رشته اسکیت رول بال، رشته اسکیت رینک هاکی، رشته اسکیت هاکی، رشته اسکیت اگرسیو از جمله شاخه هایی می باشند که به صورت حرفه ای در این زمینه دنبال می شوند.
آکادمی اسکیت خرمشاد در تمامی این زمینه ها سانس های حرفه ای ارائه می دهد و شما می توانید از این سانس ها بهره مند شوید.
اگر راه رفتن به صورت 7 یا راه رفتن اردکی و مراحل حفظ امنیت خود را فرا گرفته اید و می دانید چگونه زمین بخورید و چگونه از زمین برخیزید نوبت آن می رسد که کمی حرکات رو به عقب را نیز تمرین کنید. برای یاد گرفتن حرکت رو به عقب باید پای خود را در کنار یکدیگر دهید که فاله ای مناسب از هم داشته باشند و این فاصله بیشتر از عرض شانه نباشد.
آنگاه در حالت ردی پوزیشن قرار می گیرید و خود را به آرامی به دیوار هل می دهید به این صورت به سمت عقب حرکت می کنید. پای شما به دلیل نداشتن تعادل کافی و همچنین عدم تسلط بر روی اسکیت به سمت همدیگر نزدیک می شوند و بر یکدیگر قفل می شوند. برای جلوگیری از این کار می توانید پشت پای خود را کمی به سمت بیرون باز کنید. یعنی پشت پای راست به سمت راست و پشت پای چپ به سمت چپ که در این صورت از قفل شدن پاها در یکدیگر پیشگیری خواهد شد.
این مسئله را تمرین کنید و مورد توجه قرار دهید به زودی می توانید تسلط کافی برای حرکت از یک سمت زمین به سمت دیگر را رو به عقب داشته باشید. اما کم کم باید این حرکت را توسعه دهید و به صورت حرکت رو به عقب 7 و 8 دربیاورید که به آن سوییزل رو به عقب نیز می گویند. در این صورت پاهای شما مرتب باز و بسته خواهد شد که این کار باید در فواصل زمانی معینی صورت گیرد و نباید به زدن تعداد زیاد آن توجه کرد.
وقتی رو به عقب حرکت می کنید و به انتهای مسیر می رسید برای بازگشت می توانید سوییزل رو به جلو استفاده کنید که این حرکت را در دو سمت فرا گرفته باشید. سوییزل رو به جلو نیز مانند سوییزل رو به عقب از دو قسمت 7 و 8 تشکیل شده است که در قسمت نوک پاهای شما به صورت 8 باز می شود و در قسمت بعدی پاها به سمت یکدیگر جهت می گیرند تا به یکدیگر نزدیک شوند و این پروسه ادامه پیدا می کند تا شما به سمت دیگر زمین بروید.
پس از اینکه روی این مهارت تسلط کافی پیدا کردید زمان اجرای حرکت دورپله یا کراس اوور می باشد. شما برای اجرای این حرکت باید از میله کمک آموزشی استفاده کنید و پاها به اندازه عرض شانه کمی کمتر موازی کنار یکدیگر قرار دهید و پای راست را از روی پای چپ بلند می کنید و آن طرف روی زمین می گذارید. برای انجام این حرکت رعایت جزئیاتی ضروری می باشد.
برای مثال شما باید وزن خود را نیز به سمت چپ متمایل کنید، نوک پای راست خود را باید به سمت چپ متمایل کنید، این کار نباید اغراق آمیز انجام شود ولی از قرار دادن نوک پای راست به سمت راست جدا خودداری کنید چون باعث زمین خوردن شما خواهد شد. همچنین برای اینکه تسلط کافی داشته باشید کمی رو به جلو خم شوید تا ایمنی شما نیز تامین شود و اگر شرایط زمین خوردن به وجود آمد با وسائل ایمنی خود به زمین بخورید نه از پشت.
در نهایت این حرکت باید بر روی یک دایره انجام شود زیرا حرکتی است که برای تغییر جهت شما در هنگام حرکت رو به جلو مناسب می باشد. به این ترتیب می توانید با موانع دایره ای فرضی درست کنید و حرکت اوور و یا دورپله را دور آن اجرا نمایید. لازم نیست به تعداد زیاد این کار را انجام دهید هر زمان که بدن شما تعادل خود را به دست آورد می توانید با یک دورپله دور زدن را انجام دهید.
باید دقت داشته باشید که تسلط بر روی این حرکت بسیار ضروری و جز مومات یادگیری حرکات بعد می باشد. این حرکت بدن شما را بسیار محکم می کند و تعادل شما را باعث می شود.
برای دریافت راهنمایی های بیشتر در این زمینه می توانید به وبسایت آقای وحید شجاعی مراجعه کنید که در آن آموزش اسکیت از مرحله نخست تا مرحله پایانی توسط متد فدراسیون قرار داده شده است. این آموزش به صورت دوزبانه در اختیار شما می باشد تا بتوانید تمامی نکات لازم را دریافت کنید.
درباره این سایت